آغاز سرمایه‌گذاری ۱۵۵.۵ میلیون افغانیگی برای مدیریت محصولات زراعتی در لوگر

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۲/۱۷ - ۳:۴۲
Ch


۱۷ ثور ۱۳۹۹
برنامه‌ی «مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا» پس از ولایت‌های کابل، هرات و دایکندی‌، امروز در ولایت لوگر نیز آغاز شد.
در همایش آغاز این برنامه، والی، مسوولان ریاست‌های ولایتی ولایت لوگر،‌ دهقانان و باغداران حضور داشتند.
عبدالله تسل، رییس زراعت، ‌آبیاری و مالداری ولایت لوگر گفت که قرار است در ولایت لوگر ۶۰ کشمش‌خانه، ۶۰ ذخیره‌ی پیاز، ۶۰ ذخیره‌ی کچالو، ۲۰ سردخانه‌ی سیب ساخته شود. هم‌چنان قرار است در ولایت لوگر در چارچوب تطبیق این برنامه، برای ۱۰۰ تن از دهقانان و باغداران ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه و سبزی توزیع شود.
آقای تسل در مورد پروژه‌های یادشده گفت که این پروژه‌ها به قیمت مجموعی بیش از ۱۵۵.۵ میلیون افغانی و با پرداخت ۱۰ درصد سهم از سوی باغداران و دهقانان به همکاری شوراهای انکشافی تطبیق می‌شود.
رییس زراعت لوگر گفت که این پروژه‌ها در پل علم مرکز و ولسوالی‌های برکی‌برک، خوشی، چرخ و محمدآغه تطبیق می‌شود و در جریان کار این پروژه‌ها، ۲۴ هزار روز کاری ایجاد می‌گردد.
حسیب‌الله ستانکزی رییس شورای ولایتی، پروژه‌های متذکره را برای دهقانان ولایت لوگر دست‌آورد بزرگ خواند.
محمدداوود میلمه، یکی از دهقانان و بزرگان قومی لوگر از فعالیت‌های ریاست زراعت و مالداری در دوره‌ی بیماری کرونا تشکری کرد و بلند رفتن سطح محصولات زراعتی لوگر را از برکت اعمار پروژه‌های موثری که قبلاً تطبیق شده بود، دانست و خواستار تطبیق بهتر پروژه‌ها شد.
هم‌چنان محمدانورخان اسحق‌زی والی لوگر در سخنرانی‌اش خواهان شفافیت در پروژه‌های یادشده گردیده تا دهقانان و زمین‌داران لوگر از این پروژه‌ها به حد اعظمی استفاده درست و به‌جا کنند.
او این پروژه‌ها را یک فرصت خوب برای بلند بردن سطح اقتصاد دهقانان و جلوگیری از ضایع شدن محصولات زراعتی آن‌ها دانست.
 قرار است در سراسر کشور برای باغداران و دهقانان، چهار هزار و ۳۳۲ کشمش‌خانه، ۱۴هزار و ۲۱۹ ذخیره‌گاه پیاز،  ۴۱۴ ذخیزه‌خانه صفر انرژی کچالو و ۸۸۴ سردخانه صفر انرژی سارک، برای نگهداری میوه، طی شش ماه آینده ساخته شود.
هم‌چنین مطابق این طرح، یک‌هزار دستگاه خشک‌کننده میوه و سبزی نیز به باغداران و دهقانان کشور توزیع می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۱
Background image

لښکرګاه بولان سیمه کې کروندګرو ته د نباتي ناروغیو او افتونو د مخنیوي په اړه روزنیز پروګرام ترسره شو

۳۱ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
دهلمند ولایت د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د کرنیزو چارو امریت اړوند د بوټو ساتنې او قرنطین عمومي مدیریت مسلکي کارمندانو د لښکرګاه بولان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۹
Background image

د هلمند دکرنې رییس او ورسره مل پلاوي کجکي ولسوالی ته سفر وکړ

۳۱ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د هلمند ولایت د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ رییس مولوي شیراحمد رفیع  په مشرۍ یو ګډ پلاوي کجکي ولسوالی ته رسمي سفر ترسره کړ.
دغه سفر د افغانستان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۵
Background image

د پکتیکا جاني خېلو کې بزګرانو ته د بادامو بڼونه او لمریزې برېښنا ورکړه؛ د کوکنارو د بدیل پروګرام مهم ګام

۳۱ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ وزارت له خوا د کوکنارو د کښت د بدیل پروګرام په چوکاټ کې د پکتیا ولایت د جاني خېلو ولسوالی کې ۵۶ تنو بزګرانو ته د. . .

بازگشت