آغاز روند توزیع مواد خورکه حیوانی برای پنج هزار 500 مالدار در ولایت فاریاب 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ - ۱۱:۱۱
آغاز روند توزیع مواد خورکه حیوانی برای پنج هزار 500 مالدار در ولایت فاریاب 

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری دفتر کمیته ناروی «NAC»برای پنج هزار 500 تن از مالداران که قبلا به همکاری دیپارتمنت آمریت مالداری و صحت حیوانی  سروی گردیده بود.
این دهقانا در ولسوالی های پشتونکوت، المار، قیصار، گرزیوان، کوهستان، واندخوی سروی گردیده بودند  که برای فی نفر مالدار مقدار ۲۰۰ کیلو گرام مواد خوراکه حیوانی و مبلغ ۸۰  دالر توزیع می‌گردد  این روند با حضور داشت مسئولین ریاست زراعت افتتاح گردید
رهبری اداره زراعت آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از تلاش ها و همکاری های بشر دوستانه دفتر متذکره اظهار قدر دانی نموده وموفقیت های مزید را از بارگاه رب العزت برایشان استدعامی‌نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۷
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای ۲۰۰ زن در ولسوالی کشم

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که برای ۲۰۰ تن از خانم‌ها در ۲۰ قریه ولسوالی کشم تخمیانه سبزیجات توزیع گردیده است. این برنامه در چارچوب تقویت معیشت بدیل و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

بازگشت به خبرها