آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۲
آغاز برنامه دواپاشی به هدف مبارزه با کنه‌های ناقل مرض کانگو در شهر تالقان

 ۱۳ جوزا ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از آغاز برنامه سم‌پاشی در مالبازار عمومی شهر تالقان و طویله‌های اطراف آن به هدف جلوگیری از گسترش مرض خون‌ریزی‌دهنده کانگو خبر داده است.
این برنامه مطابق پلان قبلی و تحت نظر مدیریت عمومی صحت حیوانی، توسط کارمندان موظف بخش دواپاشی راه‌اندازی گردیده و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
همزمان با دواپاشی در بازار مواشی، دواپاش‌هایی نیز در دروازه‌های ورودی شهر توظیف گردیده‌اند تا از ورود احتمالی کنه‌های ناقل این بیماری جلوگیری گردد.
به‌منظور بلند بردن سطح آگاهی مردم، روند توزیع پوسترهای آگاهی‌دهی نیز در کنار اجرای برنامه جریان دارد.
ریاست زراعت تخار از تمام شهروندان خواسته است تا در تطبیق موفقانه این برنامه با تیم‌های دواپاش همکاری نمایند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۹:۳۵
Background image

بازدید از باغ خرما در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز در  ولسوالی خاشرود آن ولایت  از یک باب باغ خرما در مربوطات قریه رزی خورد این ولسوالی بازدید کرد.
هدف این بازدید بررسی وضعیت رشد و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

اطلاعیه:

به تمام اشخاص حقیقی و حکمی و شرکت‌هایی که پیش از فتح، با پروژه‌های SNaPP2 و CLAP وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قرارداد داشته‌اند و تا اکنون حساب‌های خود را تصفیه نکرده‌اند، اطلاع داده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۲۱ - ۱۵:۲۲
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل شیردوشی در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ ، از روند آغاز پروسه توزیع وسایل شیردوشی به ۲۱ تن از افراد منتخب در ولسوالی دولت آباد بازدید کرد.
در جریان این بازدید،. . .

بازگشت به خبرها