وزیر زراعت در مراسم معرفی معین وزارت آب و برق اشتراک کرد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱/۷ - ۱۵:۵۶
د اوبو او انرژۍ وزارت د مرستیال په پېژندغونډه کې دکرنې وزیر ګډون

 

۷ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
 مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت ، آبیاری و مالداری در مراسم معرفی ملا عبدالقاهر ادریس رییس پیشین بانک مرکزی که به حیث معین انرژی در وزارت آب و برق از سوی  رهبری امارت اسلامی افغانستان گماشته شده است اشتراک کرد.
در معرفی معین انرژی وزارت آب و برق مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت آبیاری و مالداری، ملا عبدالطیف منصور وزیر آب و برق،  شماری از معینان و رییسان این وزارت‌ها اشتراک نموده بودند.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت از کارکرد سابقه مولوی ادریس در امارت اسلامی یاد کرد و رونق پول افغانی را در افغانستان مدیون تلاش‌های سرپرست د افغانستان بانک خوانده  افزود" در بیست سال اخیر ما سختی های زیادی را روبرو شدیم همه آن را  موفقانه سپری نمودیم که الحمدلله امروز در فضای آزادی و استقلال قرار داریم و همه این موفقیت ها اولا از فضل و مرحمت الاهی و دوما از برکت مدیریت سالم رهبران ما و شما بوده که در بخش‌های مختلف امور را به پیش می بردند و از همه بخش ها سخترین و مشکل ترین بخش آن بخش مالی بوده است که همه امور آن را همین حاجی صاحب ادریس و حاجی صاحب هدایت الله بدری به پیش می بردند از برکت اخلاص همین بزرگوارن بوده که ما امروز در فضای استقلال و آزادی قرار داریم.
آقای عمری همچنان در مورد تلاش‌های امارت اسلامی مبنی بر تداوی زخم‌های افغانستان سخن زده علاوه کرد" در بیست سال اخیر افغانستان در بخش ‌های مختلف به دلیل اشغال زخم دیده است و نیاز است تا به  تمام زخم های آن مرحم گذاشته شود که الحمدلله توسط مسوولان امارت اسلامی در بخش های مختلف رسیده گی صورت می گیرد.
 در همین حال ملا عبدالطیف منصور وزیر آب و انرژی از فعالیت‌های مولوی عبدالقاهر ادریس به حیث سرپرست انرژی و آب توصیف نموده و آمدن آن را به وزارت آب و انرژی یک گام مثبت خواند.
مولوی عبدالقاهر ادریس نیز در بیانیه خود گفته است، من می‌خواهم مسوولیت جدیدی که برای من سپرده شده به‌وجه احسن آن انجام دهم و از همکاران می‌خواهم در این راستا همکاری جدی نمایند.
بر اساس فرمان امیرالمومنین مولوی عبدالقاهر ادریس سرپرستی قبلی  افغانستان بانک به حیث معین آب و انرژی تعیین و به کارمندان آن اداره معرفی شد

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS