رییس زراعت بلخ با شماری از موسسه‌های همکار زراعت دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۷/۲۴ - ۱۵:۱۹
رییس  زراعت بلخ  با شماری از موسسه‌های همکار زراعت دیدار کرد

24 میزان 1400 هـ.ش
9 ربیع الاول 1443 هـ.ق
مولوی خالد رییس زراعت، آبیاری و مالدری ولایت بلخ جهت هماهنگی بیشتر در کارها با شماری از نماینده گاه موسسه های فعال در سکتور زراعت  دیدار کرد.
نماینده گان موسسه‌های همکار وزارت زراعت در ولایت بلخ گزارش پلان‌های تطبیق شده و پلان های آینده شان را در سکتور زراعت  برای رییس زراعت این ولایت اراییه نمودند. و از رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت بلخ خواهان همکاری همه جانبه‌ی ریاست زراعت با موسسه‌ها شدند و از رییس  زراعت بلخ خواستند در عرصه‌های مختلف با موسسات همکاری نمایند و جهت تطبیق پلان‌های بیشتر کاری آنها را در بلخ یاری رسانند.
در همین حال مولوی خالد رییس زراعت، آبیاری و مالدری بلخ وعده هرگونه همکاری را با نمایندگان موسسه‌ها متذکره داده گفت" من به عنوان نماینده حکومت در بلخ با شما در عرصه‌های مختلف همکاری همه جانبه می‌نمایم".

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
Background image

سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بررسی و نظارت بر روند جمع‌آوری چوب‌های چهار تراش و فروش چوب‌های ضبط شده، به ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۱
Background image

۹۰ درصد کارهای ساختمانی سربندها و دیوارهای استنادی در فراه تکمیل شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه به منظور تقویت سیستم آبیاری و حفاظت از زمین‌های زراعتی، پروژه‌های گسترده ساختمانی را عملی کرده است. 
. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۰:۲۹
Background image

در ننگرهار با ۲۰۰ دهقان در زمینه خرید تخم‌های اصلاح‌شده و وسایل زراعتی کمک نقدی صورت می‌گیرد

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار در همکاری با دفتر حمایت از کودکان، به ۲۰۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های مومندره و لعلپور تخم اصلاح‌شده گندم،. . .

بازگشت به خبرها