مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۸ - ۱۴:۱۲
مرحله اول پروژه مدیریت منابع طبیعی در‌ دایکندی پایان یافت

۱۸ اسد ۱۴۰۰
پروژه احیای جنگلات که به منظور بهبود وضعیت ایکوسیستم توسط ریاست زراعت با همکاری بنیاد آقاخان از  اول ماه می ۲۰۱۹ در ولایت دایکندی شروع شده بود، با دستاوردهای مهمی به پایان رسید.
تنظیم آب‌ریزه‌ها در مساحت ۹۲۰ هکتار زمین در ولسوالی‌های میرامور و شهرستان از طریق ساخت واترشیت، بندهای خاکی و سنگی، چک‌دم و کاشت تخم بادام استالیفی، کوهی، سنگی و پسته‌ای، احیا و حفاظت ۱۱۳ هکتار علفچر‌، ساخت ‌۲۳۰ سبزخانه، ساخت یک سیستم آفتابی به منظور تحت پوشش آبیاری در آوردن ۴۸ هکتار زمین، ساخت ۱۱ ذخیره‌گاه آب، احداث شانزده قوریه به منظور تولید نهال، غرس نهال در ۴۸ هکتار زمین، احداث ۵۶۱ باغچه خانه‌گی و راه‌اندازی ده‌ها کارگاه آموزشی برای بلند بردن ظرفیت دهقانان از جمله دستاوردهای عمده این پروژه است.
این پروژه توسط برنامه انکشافی ملل متحد و کوریای جنوبی تمویل می‌شد. مرحله بعدی این پروژه قرار است به‌زودی در تمام ولسوالی‌های دایکندی راه‌اندازی شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها