قرارداد دو پروژه زراعتی به ارزش بیش از سه میلیون افغانی در بامیان به امضا رسید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۳ - ۱۶:۲۹
sad

۱۳ اسد ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، قرارداد دو پروژه را با شرکت تجارتی رفاه دهقان و شرکت خدمات لوجستیکی جیران هندوکش با هزینه مجموعی سه میلیون و ۲۶۲ هزار و ۲۰۵ افغانی به امضا رساند.
عبدالوهاب محمدی، رییس زراعت، آبیاری و مالداری بامیان، در مراسم امضای این قرارداد، روی کیفیت کار این پروژه‌ها تأکید کرده و از شرکت‌های قراردادی خواست تا قبل از رسیدن فصل سرما و مطابق به قرارداد، کارشان را به انجام برسانند.
این پروژه‌ها شامل پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت ایجاد و تجهیز انجمن زردآلو و تدارک وسایل آن به شمول خشک‌کن زردآلو و پروژه تقویت انکشاف زراعت و مارکیت روستایی سارم جهت تجهیز و بازسازی انجمن و تدارک وسایل ارزش‌افزایی شیر می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
Background image

ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۸
Background image

آغاز مبارزه با قانغوزک‌های سرخرطومی گندم در مرکز ایبک

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان بخش حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان به‌منظور جلوگیری از خسارات بیشتر قانغوزک‌های سرخرطومی گندم، روند ادویه‌پاشی در شماری از قریه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۰:۲۷
Background image

تکمیل روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان در پنجشیر

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع کمک‌ها برای عودت‌کنندگان از مهاجرت در ولایت پنجشیر که چندی پیش با حضور وزیر زراعت، آبیاری و مالداری افتتاح شده بود، با موفقیت به پایان رسید.
در این برنامه. . .

بازگشت به خبرها