توزیع بسته‌های چاق‌کننده حیوانات به مالداران بلخ

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۸:۱۴
توزیع بسته‌های چاق‌کننده حیوانات به مالداران بلخ

۲۶سرطان ۱۴۰۰
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، SNaPP2، در ولسوالی‌های نهرشاهی، دهدادی، شولگره، بلخ، خلم و دولت‌آباد ولایت بلخ، به سی تن از مالداران بسته‌های چاق‌کننده حیوانات توزیع کرده است.
این بسته‌های توزیع شده شامل ۱۸متریک تُن کاه سفید، ۱۰.۸ متریک تُن رشقه تازه، ۱۰۸ کیلوگرام نمک، ۱۰.۸ متریک تُن بیده، یک‌هزار و هشت‌صد کیلوگرام خوراکه متراکم حیوانی و ۷۲۰ کیلوگرام تفاله توت می‌شود. این بسته‌ها به منظور حمایت از فارم‌های چاق‌سازی حیوانات توزیع شده است. در هر فارم کوچک، سه گوساله برای مدت ۴۰ روز تغذیه می‌شود.
برنامه حمایت از اولویت ملی دوم، در بخش‌های جمع‌آوری کشمیره، انکشاف لبنیات، تغذیه حیوانات، احیای مراتع و ظرفیت‌سازی، مالداران را حمایت می‌کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها