مجادله علیه آفات مور پتدار در نورستان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۲ - ۱۷:۱۳
مجادله علیه آفات مور پتدار در نورستان

۱۲سرطان ۱۴۰۰
مور پتدار، یک نوع آفت خطرناک زراعتی است که از برگ درخت تغذیه می‌کند و در صورت عدم مجادله با آن، به از بین رفتن برگ و خشک شدن درختان می‌شود.
 یک جفت این حشره دریک سال از۱۵۰تا۲۵۰ تخم می‌گذارد و خوراک آن برگ درختان است.
مجادله علیه مور پتدار در ولایت نورستان در حالی  اغاز شد که ده‌ها هزار درخت توسط این حشره در برخی از مناطق این ولایت مورد حمله قرار گرفته بود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، برای مجادله با این نوع آفت نباتی، از مواد کیمیاوی و روش میخانیکی کار گرفته است.
در مرحله اول به همکاری باغداران در قریه‌جات ولسوالی واما و پارون مرکز این ولایت، در طول نزدیک به یک ماه در ۱۰ هزاز اصله درخت مثمر وغیر مثمر را دواپاشی کرد.
مرحله دوهم این مجادله میخانیکی می‌باشد و در ماه قوس شروع می‌شود. در این مرحله به دهقانان روش‌های جمع‌آوری تخم مور پتدار از شاخه‌ها آموزش داده می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها