به ۲۰۰ دهقان در کاپیسا تخم‌ جواری و سویابین توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۴/۷ - ۹:۵۵
sdf

۷سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، از توزیع تخم‌های جواری و سویابین به دوصد تن از دهقانان این ولایت خبر داده است.
این ریاست می‌افزاید که این تخم‌ها به منظور توسعه و رشد نباتات استراتیژیک و جلوگیری از سوءتغذی به همکاری شرکت‌های «سه دره بامیان» و موسسه «Radup-E» توزیع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نشست رئیس زراعت بدخشان با مسئول ولایتی کمیته هالند برای افغانستان

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مسئول ولایتی دفتر کمیته هالند برای افغانستان دیدار کرده و پیرامون تطبیق یک پروژه مهم در بخش مالداری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۳۰
Background image

امضای قرارداد دو میلیون دالری میان شرکت‌های افغان و ازبکستانی در بخش تولید طیور

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
در حاشیه دیدار وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مقامات ازبکستانی، قرارداد همکاری به ارزش دو میلیون دالر میان شرکت «همکار پرنده» از جانب ازبکستان و شرکت «یشلر سمرقند». . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی. . .

بازگشت به خبرها