هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

naim.rezai
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۱۵ - ۱۵:۲۷
هشت کانال آبیاری در هرات ساخته می‌شود

۱۲ جوزای ۱۴۰۰
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی، EATS، هشت کانال آبیاری در هرات اعمار می‌کند.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، با حضور سید وحید قتالی والی ولایت هرات و شماری از باشنده‌گان ولسوالی انجیل، سنگ تهداب کانال‌ هزاره‌گی آسیا را در ولسوالی انجیل گذاشت.
حشمت‌الله غفوری با ابراز خرسندی از روند تطبیق پروژه‌های زیربنایی در این ولایت گفت: "علاوه بر این کانال، قرار است هشت کانال آبیاری دیگر نیز در نقاط مختلف ولسوالی انجیل و غوریان ساخته شود."
اقای غفوری گفت که این کانال‌ها از طریق پروژه اضطرای زراعت و مصونیت غذایی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ساخته می‌شود و ارزش مجموعی این‌ها به بیشتر ۱۲۱ میلیون افغانی می‌رسد.
طول مجموعی این کانال‌ها به ۴۴هزار و ۲۳۴متر خواهد رسید و با تکمیل شدن کار احداث آن، به صورت مستقیم و غیر مستقیم ۲۴هزار و ۷۳۴ نفر  مستفید خواهند شد.
 با ساخت این کانال‌ها سه‌هزار و ۵۶۹ هکتار زمین زراعتی تحت پوشش آبیاری قرار می‌گیرد.
این پروژه‌ها شامل کانال هزاره‌گی آسیا، جوی کج، شادی‌بره علیا، شادی‌بره سفلی، نیسان، صالح‌آباد ،غنجان و پوشان شده و در ولسوالی‌های انجیل و غوریان ساخته می‌شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS