هشتادهزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۱۲:۵
هشتادهزار نهال پسته در بادغیس توزیع می‌شود

۱۱حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، هشتادهزار نهال پسته برای غرس به باشندگان این ولایت توزیع می‌کند. این نهال‌ها در سبزخانه‌ها پرورش یافته است.
این درحالیست که ولایت بادغیس بیشترین ساحات جنگلات طبیعی پسته را دارد وعلاوه برآن، هزاران جریب زمین دیگر به صورت باغ در سال‌های اخیر احداث شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۳۰
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در روسیه

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، از مرکز تحقیقاتی تضمین کیفیت محصولات زراعتی و مالداری در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۴
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت با تاجران افغان در مسکو برای گسترش سرمایه‌گذاری

 ۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در سفارت افغانستان در شهر مسکو با شماری از تاجران. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۱
Background image

تکمیل و بهره‌برداری سردخانه ۱۰۰ تُنی در ولایت فاریاب

پروژه اعمار سردخانه معیاری ذخیره‌سازی میوه‌جات به ظرفیت ۱۰۰ تُن از بودجه انکشافی ریاست زیربناهای زراعت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در شهر میمنه ولایت فاریاب به‌گونه کامل تکمیل و آماده. . .

بازگشت به خبرها