رضایت بازدیدکنندگان از تدابیر امنیتی در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۶:۵
رضایت بازدیدکنندگان از تدابیر امنیتی در نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ

۳ حمل ۱۴۰۰
شماری از بازدیدکننده‌گان از بیست‌وپنجمین نمایشگاه زراعتی بادام‌باغ، می‌گویند که تدابیر لازم امنیتی در این نمایشگاه روی دست گرفته شده و از این موضوع برای مصونیت‌شان اطمینان خاطر می‌دهد.
مریم یک تن از این بازدیدکننده‌گان می‌گوید: «با وجودی که وضعیت امنیتی بسیار خراب است، اما در این‌جا که آمدیم بسیار خوش شدیم و تدابیر امنیتی خوب روی دست گرفته شده است. تلاشی‌ها خیلی خوب و دقیق است و از نیروهای امنیتی خود تشکری می‌کنیم. زمانی که در ساحه نمایشگاه گشت‌وگذار داریم، کسی نمی‌تواند مزاحم ما شود، حضور نیروهای امنیتی گسترده است.»
هم‌چنین حمید دانش، یک تن دیگر از بازدیدکننده‌گان از نمایشگاه، می‌گوید که او در ابتدا به دلیل وضعیت بد امنیتی از حضور در این نمایشگاه دلهره داشت، اما زمانی که تدابیر امنیتی را دیده، مطمین شده است. او که با اعضای خانواده خود در این نمایشگاه آمده است، گفت: «از ابتدا دلهره داشتیم، اما زمانی که دیدم نیروهای امنیتی به صورت درست آن امنیت را گرفته و ما با خاطر آسوده می‌توانیم در نمایشگاه از غرفه‌ها دیدن کرده و گشت‌وگذار کنیم.»
نمایشگاه زراعتی امسال، با تدابیر شدید امنیتی برگزار شده است. در این نمایشگاه، صدها تن از نیروهای امنیتی مصروف تامین امنیت اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها