توزیع پول نقد به بیش از یک‌هزار دهقان متضرر در سمنگان آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۰ - ۱۱:۲۷
توزیع پول نقد به بیش از یک‌هزار دهقان متضرر در سمنگان آغاز شد

۱۰ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، اعلام کرده که به یک‌هزار و ۷۱ خانواده‌ی مربوط به دهقانان متضرر در دوازده قریه این ولایت، از طریق پروژه کمک اضطراری غذایی به همکاری مؤسسه «ویلت‌هنگر هیلفه» پول نقد توزیع می‌شود. این پول توسط سازمان ملل برای هم‌آهنگی امور بشردوستانه یا «UNOCHA»، تامین می‌شود.
بر اساس این برنامه، به هر خانواده ۹۰ دالر معادل شش‌هزار و ۹۵۰ افغانی توزیع می‌شود. این کمک به خانواده‌های صورت می‌گیرد که از خشک‌سالی، تغییرات اقلیمی و شیوع‌ کرونا بیشتر متضرر شده‌اند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

BACK TO NEWS