تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۷ - ۱۳:۱۶
تطبیق ۶۶ پروژه آبیاری در فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی

۷ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۶۶ پروژه آبیاری را در ولایت فراه از طریق پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی یا CBARD، تطبیق کرده است.
این پروژه‌ها به منظور تنظیم آب، آبیاری زمین‌های خشک، حمایت از دهقانان و افزایش حاصلات در فراه تطبیق شده است. در نتیجه تطبیق این پروژه‌ها صدها جریب زمین تحت پوشش آبیاری قرار گرفته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۵
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی گربز ولایت خوست آغاز می‌شود

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با همکاری مؤسسه (ORD) روند شناسایی ۵۰۰ دهقان مستحق را در ولسوالی گربز این ولایت آغاز کرده است تا برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد تغییر اقلیم برای دهاقین در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیمی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «آگاهی‌دهی دهاقین از خطرات تغییر اقلیم و سازگاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه «اکشن اید» و حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد (FAO)، برای یک‌هزار دهقان. . .

بازگشت به خبرها