نشست پنج روزه پروژه اقتصاد زراعتی "امید" آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۸:۳۰
د "امید" د کرنيز اقتصاد د پروژې پنځه ورځنۍ غونډه پيل شوه

۳ حوت ۱۳۹۹
نشست پنج روزه پروژه‌ی مشترک اقتصاد زراعتی امید "OMAID"، به صورت آنلاین با حضور داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و با اشتراک نماینده‌گان بانک جهانی، وزارت صنعت و تجارت و وزارت مالیه آغاز شد.
مسایلی چون تدارکات، مالی و چگونه‌گی تطبیق پروژه بحث این پنج روز خواهد بود و در پایان میان چهار نهاد، تفاهم‌نامه امضا می‌شود.
وزیر زراعت با سخنرانی‌اش، این نشست را افتتاح کرد و روی اهمیت این پروژه صحبت داشت.
همین گونه حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت نیز در این نشست گفت که وزارت زراعت در بخش پیش‌برنامه‌ها و تطبیق پروژه، در عالی‌ترین سطح همکار است.
 پروژه امید میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و وزارت صنعت و تجارت مشترک است.
در تطبیق این پروژه وزارت زراعت در بخش محصولات زراعتی و مصونیت غذایی کار می‌کند و وزارت صنعت و تجارت در بخش بازاریابی این محصولات فعالیت می‌کند
 پروژه‌ی اقتصاد زراعتی امید از سوی بانک جهانی با بودجه‌ی ۱۷۵ میلیون دالر در جریان پنج سال تطبیق می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها