امسال در نیمروز ۸۰ هکتار باغ جدید ایجاد و احیا شده است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ - ۱۶:۱۰
نیمروز کې سږکال ۸۰ هکټاره نوي بڼونه جوړ او بیارغول شوي دي

۲۷ دلو ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، طی سال جاری ۸۰ هکتار باغ جدید در ولایت نیمروز ساخته و احیا کرده است.
این باغ‌ها که ۳۰ هکتار آن درختان میوه است، در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های چهاربرجک و خاشرود، احیا و ساخته شده است.
ساخت این باغ‌های جدید و احیای باغ‌های کهنه، یک‌میلیون و ۷۴۰هزار و ۹۶۰ افغانی هزینه برداشته است.
همین طور طی سال جاری برای ساخت پنج هکتار باغ جدید پسته در ولسوالی‌های خاشرود و دلآرام نیمروز نیز با هزینه ۱۸هزار و ۲۲۵ افغانی تخم پسته توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده است.
به گفته آنان،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری برنامه‌های آگاهی‌دهی درباره تغییر اقلیم برای ۱۵۰ دهقان در پکتیا

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست «سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه‌اش، برنامه‌های آموزشی آگاهی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۱۰:۵
Background image

آغاز کار ساخت ۱۰۰ سبزخانه در کندهار

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد، کار ساخت ۱۰۰ سبزخانه به ارزش بیش از ۱۲. . .

بازگشت به خبرها