برای دهقانان متضرر شده در نیمروز، ۶۷۶ تُن گندم توزیع می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۱:۸
برای دهقانان متضرر شده در نیمروز، ۶۷۶ تُن گندم توزیع می‌شود

۲۵جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، اعلام کرده که روند توزیع ۶۷۶.۲ متریک‌ تُن گندم کمک شده از سوی دولت هند را برای دهقانان متضرر شده از اثر شیوع آفات نباتی، در زرنج مرکز این ولایت آغاز کرده است.
این کمک براساس حکم ریاست‌جمهوری به دهقانان متضرر شده توزیع می‌شود. براساس این حکم، یک‌هزار متریک تُن گندم از جمله کمک‌های دولت هند، به دهقانان متضرر شده ناشی از خشک‌سالی و آفات نباتی، از گدام‌های سیلوی مرکزی وزارت زراعت، توزیع می‌شود. به هر دهقان صد کیلوگرام گندم توزیع می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۱۰:۴۹
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت و مؤسسات همکار در بغلان

۱۵ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان و مؤسسات همکار با حضور مولوی مصباح‌الدین مستعین، رئیس غله‌جات وزارت زراعت، و سردار خان قانون‌مل، مدیر عمومی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۳۹
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی بنگی تخار

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که در ادامهٔ برنامه‌های حمایتی از زنبورداران محلی، به همکاری مؤسسه میشن ایست، برای ۸ خانواده مستحق در قریه قلبراق بالای ولسوالی بنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۹:۱۸
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر کمیته ناروی

ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کرد که مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی این ریاست، با مسئولین دفتر کمیته ناروی دیدار و درباره فعالیت‌های این دفتر در بخش تولید. . .

بازگشت به خبرها