ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۴۷
ساخت نزدیک به دوهزار جریب باغ جدید توسط پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری در بغلان

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری «NHLP»، امسال یک‌هزار و ۹۶۷ جریب باغ جدید میوه را در ولایت بغلان ساخته است.
این باغ‌ها که شامل درختان بادام، زردآلو، سیب، آلو، ناک، شفتالو، املوک، گیلاس، انگور و چهارمغز، انار، توت و انگور نمایشی می‌شود، در ولسوالی‌های بغلان مرکزی، دوشی، خنجان، پلخمری، تاله‌وبرفک، نهرین، برکه، جلگه، بنو، ده‌صلاح، پل‌حصار، خوست، فرنگ و گذرگاه نور ساخته شده است.
هر جریب از این باغ‌ها پنج هزار و ۱۶۰ افغانی هزینه برداشته و با ۵۰ درصد سب‌سایدی توسط وزارت زراعت برای باغداران ساخته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۹:۱
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری و هیئت همراهش از مراکز تحقیقاتی و ماشینری زراعتی در ترکیه

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به کشور ترکیه از چندین مرکز تخصصی و پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۱۴:۱۴
Background image

در ولایت پکتیا برنامه آگاهی‌دهی و کنترول تأثیرات تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف کنترول مناطق آسیب‌دیده از تغییرات اقلیمی و ارتقای سطح آگاهی عامه، یک سیمینار یک‌روزه را در مرکز ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۱ - ۹:۵۹
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی

۱۱ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار، همراه با آمر امور زراعتی و مالداری این ولایت، از مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی بنگی بازدید کرد.
در. . .

بازگشت به خبرها