وزیر زراعت وارد ولایت بلخ شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲ - ۱۶:۲۲
وزیر زراعت وارد ولایت بلخ شد

۲ جدی ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با هیات همراهش بیگاه امروز به هدف نظارت، بهره‌برداری و تهداب‌گذاری شماری از پروژه‌ها و نیز بررسی و ارزیابی ظرفیت‌ها و زمینه‌های کار در بخش زراعت، وارد ولایت بلخ شد.
محمدفرهاد عظیمی والی، محمدافضل حدید رییس شورای ولایتی بلخ و نیز شماری دیگر از مسوولان محلی این ولایت از وزیر زراعت در میدان هوایی مولانا جلال‌الدین محمد بلخی استقبال کردند‌.
در عین حال، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با استاد عطا محمد نور رییس اجرایی جمعیت اسلامی افغانستان نیز دیدار کرد.
وزارت زراعت در سال روان مالی بیش از ۵۸۰ میلیون افغانی را برای تطبیق پروژه‌های مختلف در بخش‌های زراعت، آبیاری و مالداری در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بلخ هزینه می‌کند که با نزدیک شدن به پایان سال مالی، بسیاری از این پروژه‌ها تکمیل شده است.
قرار است فردا، شماری از این پروژه‌ها، شامل سردخانه‌های صفرانرژی انار، ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو توسط وزیر زراعت به بهره‌برداری سپرده شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۰
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، از ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات وزارت زراعت و جنگلات ترکیه بازدید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها