کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۳۸
کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت


۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت ۲۹۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۹ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفت: «کار اعمار تمام ذخیره‌خانه‌های صفر انرژی کچالو و پیاز در این ولایت تکمیل شده است و دهاقین پس از این می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
همین گونه آقای محمدی می‌افزاید که از میان ۱۰ سردخانه صفر انرژی سیب مُدل سارک، کار پنج سردخانه نیز تکمیل شده و کار سردخانه‌های باقی‌مانده هم پیش‌رفت زیادی کرده و تا چند روز دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌های جدید، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت راه‌اندازی شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۴۴
Background image

برگزاری ورکشاپ ظرفیت‌سازی برای دهقانان ولسوالی پسابند ولایت غور

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آموزشی ظرفیت‌سازی را برای یک‌صد تن از دهقانان و باشندگان روستای مرزا‌قل ولسوالی پسابند پیرامون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۵:۳۹
Background image

در دو ولسوالی کندهار برای صدها دهقان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌کوشش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC) و همکاری تخنیکی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۴:۲۹
Background image

آتش‌سوزی در جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه لغمان مهار شد

۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأتی مشترک به ریاست مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان به‌منظور مهار آتش‌سوزی به جنگل گډیاله ولسوالی دولت‌شاه سفر. . .

بازگشت به خبرها