حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۹ - ۱۶:۵۰
حوض و کانال سبزوار به هزینه‌ی بیش از ۱۲.۸ میلیون افغانی در پروان ساخته و به بهره‌برداری سپرده شد


۹ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کار ساخت حوض و کانال آبیاری سبزوار واقع در ولسوالی سیاه‌گرد ولایت پروان را تکمیل کرد و این زیربناها عملاً به بهره‌برداری سپرده شد.
خلیل‌الرحمن عمر، سرپرست ریاست آبیاری در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که حوض سبزوار در مساحت ۵۰ بر ۴۰ متر، در مساحت یک جریب زمین اعمار شده است. آقای عمر می‌افزاید که این حوض ظرفیت ذخیره‌ی سه هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب را دارد.
به قول سرپرست ریاست آبیاری، این حوض با کانالی که ضمیمه‌اش می‌باشد، ۲۴۰ جریب زمین را آبیاری می‌کند و از آن به صورت مستقیم، ۳۵ خانواده بهره می‌برند.
در ساخت این زیربناها، ۱۲ میلیون و ۸۰۷ هزار و ۴۱۰ افغانی هزینه شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها