۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۳ - ۱۳:۴۸
۱۰۰ خانم در ننگرهار مهارت‌های پروسس میوه و سبزی را آموختند


۳ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت ننگرهار و برنامه‌ی حمایت از اولویت ملی دوم وزارت زراعت، به ۱۰۰ تن از زنان در ولایت ننگرهار، مهارت‌های پروسس میوه و سبزی و نیز بایدهای بسته‌بندی محصولات پروسس‌ شده را آموزش دادند.
این زنان در بخش‌های یادشده به شکل عملی و نظری آموزش دیدند تا بتوانند محصولات را به شکل معیاری پروسس کنند و حامی مالی خانواده‌های‌شان باشند.
مسوولان ریاست زراعت ننگرهار می‌گویند که هدف آنان از راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی، فراهم‌سازی زمینه‌ی کار برای خانم‌ها و ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی و در مجموع رشد اقتصادی خانواده‌های تهی‌دست است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۷:۳۶
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از باغ‌های انار ولسوالی ارغنداب ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از باغ‌های انار در ولسوالی ارغنداب این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۴
Background image

تحقیقات موفق در فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار

۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت که در سال ۱۳۹۹ هـ.ش در داخل شهر کندهار و در مساحت ۳۰ جریب زمین اعمار شده است، در بخش‌های مختلف. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

بازدید سخنگوی وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی کوه‌کران ولایت کندهار


۱۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار از فارم تحقیقاتی کوه‌کران این ولایت بازدید و از. . .

بازگشت به خبرها