ارزگان امسال ۶۱۰ تُن زیره تولید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۲ - ۱۶:۳۲
ارزگان امسال ۶۱۰ تُن زیره تولید کرد


۲ قوس ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت ارزگان از تولید بیش از ۶۰۰ تُن زیره در این ولایت خبر می‌دهند.
احمدشاه خیری، رییس زراعت ولایت ارزگان می‌گوید: «امسال ۶۱۰ تُن زیره در این ولایت تولید شده است، در مجموع، از این جمله، ۵۷۳ تُن آن زیره‌ی سیاه و ۸۰ تن آن زیره‌ی سفید است.»
آقای خیری درباره‌ی وضعیت خرید و فروش زیره در ولایت ارزگان می‌گوید که زیره بازار داخلی و خارجی خوب دارد. رییس زراعت ارزگان می‌افزاید که بازار داخلی زیره ولایت‌های قندهار و غزنی است و از طریق این دو ولایت، زیره به کشورهای هند و پاکستان صادر می‌شود. او می‌گوید که هر کیلو زیره ۳۰۰ افغانی فروخته می‌شود.
در سطح ولایت ارزگان حدود ۵۴۷ هکتار زمین زیره کشت می‌گردد. از این میان، در ۴۹۹ هکتار زیره سیاه و در  ۴۸ هکتار زیره سفید کاشته می‌شود.
ارزگان از شمار ولایت‌هایی است که دارای اقلیم مناسب برای کشت و پرورش زیره است و در تمام ولسوالی‌های آن زیره کشت می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۱۱:۴۹
Background image

افتتاح برنامه آموزشی سه‌روزه برای ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی در تخار

۱۲ اسد ۱۴۰۵هـ.ش
برنامه آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت جمع‌آوری‌کنندگان شیر و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی، با اشتراک ۲۵ تن از فعالان این بخش، از سوی مؤسسه بنیاد انکشافی آقاخان و در هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

نشست رئیس زراعت ولایت بدخشان با هیئت وزارت زراعت

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شفیق‌الله حفیظی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با مولوی عبدالروف سعید مشاور حقوقی معینیت مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مولوی کریم‌الله. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۲ - ۸:۱۸
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت به منظور گسترش همکاری‌های زراعتی و علمی، در سفر رسمی عازم جمهوری مالدووا شد

۱۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان به ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، به دعوت رسمی وزارت زراعت و صنایع. . .

بازگشت به خبرها