پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۲:۲۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری در بامیان ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد

۲۲عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۴ ذخیره‌گاه کچالو در ولایت بامیان می‌سازد.
این پروژه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی مربوط به وزارت زراعت راه‌اندازی شده، کار تطبیق آن نزدیک به ۹۵درصد به پیش رفته و قرار است به‌زودی آماده‌ی بهره‌برداری شود. کار تطبیق این پروژه‌های جدید زراعتی از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری یا HVCDSP، به پیش برده می‌شود.
ساخت این ذخیره‌‌گاه‌ها ۵۷میلیون و ۸۵۸هزار و ۳۱۶ افغانی هزینه می‌برد که هشتاد درصد آن توسط وزارت زراعت و بیست درصد دیگر آن توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها، دهقانان مستفیدشونده می‌توانند سالانه بیش از یک‌هزار و صد متریک‌تُن کچالو ذخیره کنند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS