توزيع تخم اصلاح‌شده برای دهقانان در کاپیسا آغاز شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۷ - ۹:۳۴
توزيع تخم اصلاح‌شده برای دهقانان در  کاپیسا آغاز شد

۱۶ عقرب ۱۳۹۹
پروسه توزيع ۲۹۳ تن تخم  اصلاح‌شده برای پنج‌هزار و ۸۶۰ دهقان در ولایت کاپیسا رسماً آغاز گردید و به زودی این تخم‌های اصلاح‌شده در همه‌ی ولسوالی‌ها برای دهقانان توزیع می‌شود.
هزينه مجموعی تهیه اين مقدار تخم اصلاح‌شده حدوداً ۱۳ میلیون و ۱۴ هزار و ۴۷۴ افغانی است که  ۶۰ فی‌صد را به طور سب‌سایدی وزارت زراعت و ۴۰ درصد را دهقانان می‌پردازند.
 دهقانان کاپیسایی، از توزیع به موقع تخم‌های اصلاح‌شده ابراز خوشی می‌کنند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۱۵:۳۰
Background image

وزیر زراعت با مسئولان ریاست زراعت کندهار نشست هماهنگی برگزار کرد

۲۲ چنګاښ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفرش به ولایت کندهار، با مسئولان ریاست زراعت این ولایت در تالار ریاست زراعت کندهار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۲ - ۹:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز جهت بررسی روند خریداری گندم مازاد دهاقین

هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی و نظارت از روند خریداری و انتقال گندم مازاد دهاقین به ولایت کندز سفر نموده و در جلسه‌ای با رئیس زراعت این ولایت، روی هماهنگی و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

BACK TO NEWS