کمپین توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در بامیان شروع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۰ - ۱۵:۲
کمپین توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در بامیان شروع شد


۱۰ عقرب ۱۳۹۹
کمپین خزانی توزیع تخم اصلاح‌شده گندم امروز رسماً در ولایت بامیان آغاز شد. مطابق به برنامه، قرار است این کمپاین در ۳۴ ولایت تطبیق شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، در مراسم آغاز این کمپین اعلام کرد که در جریان این برنامه، ۳۴۳ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به شش هزار و ۸۶۰ دهقان، در تمامی ولسوالی‌های این ولایت توزیع می‌شود. این تخم‌های اصلاح‌شده به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد. ۶۰ درصد هزینه‌ی آن توسط وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد دیگر آن توسط دهقانان مستفیدشونده تامین می‌گردد.
ریاست زراعت بامیان می‌گوید که تهیه این تخم‌های اصلاح‌شده ۱۵ میلیون و ۹۲هزار افغانی هزینه برداشته و به صورت مشترک توسط دولت و بانک جهانی، تمویل شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۲۲
Background image

دیدار وزیر زراعت با سفیر جاپان مقیم کابل

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری  در دفتر کارش با تاکایوشی کورمایا، سفیر جاپان مقیم کابل دیدار کرد.
 در این دیدار دو طرف پیرامون موضوعات مرتبط به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۵:۲۲
Background image

تغییر و تبدیل سه تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
سه تن از روسای وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از بست‌های شان تغییر و تبدیل شدند. بر اساس حکم ریاست‌الوزراء امارت اسلامی افغانستان، روسای ریاست انسجام و جمع‌آوری عشر،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۲:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی برای تطبیق پروژه آزمایشی آب زراعتی در بدخشان برگزار شد

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بررسی و تسریع تطبیق پروژه آزمایشی آبرسانی زراعتی، جلسه‌ای هماهنگی به رهبری والی بدخشان، مولوی محمد ایوب خالد، در مقر مقام ولایت برگزار شد.
در این نشست، خانم. . .

BACK TO NEWS