کمپین توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در بامیان شروع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۸/۱۰ - ۱۵:۲
کمپین توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم در بامیان شروع شد


۱۰ عقرب ۱۳۹۹
کمپین خزانی توزیع تخم اصلاح‌شده گندم امروز رسماً در ولایت بامیان آغاز شد. مطابق به برنامه، قرار است این کمپاین در ۳۴ ولایت تطبیق شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، در مراسم آغاز این کمپین اعلام کرد که در جریان این برنامه، ۳۴۳ تُن تخم اصلاح‌شده گندم به شش هزار و ۸۶۰ دهقان، در تمامی ولسوالی‌های این ولایت توزیع می‌شود. این تخم‌های اصلاح‌شده به صورت سب‌سایدی توزیع می‌گردد. ۶۰ درصد هزینه‌ی آن توسط وزارت زراعت و تنها ۴۰ درصد دیگر آن توسط دهقانان مستفیدشونده تامین می‌گردد.
ریاست زراعت بامیان می‌گوید که تهیه این تخم‌های اصلاح‌شده ۱۵ میلیون و ۹۲هزار افغانی هزینه برداشته و به صورت مشترک توسط دولت و بانک جهانی، تمویل شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با مقامات کشور ازبکستان 

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالرحمنوف شخرتک والی ولایت اندیجان ازبکستان، اویبک عثمانوف سفیر ازبکستان در کابل و شماری از تاجران آن کشور دیدار و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع کمک‌های غذایی برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه ولایت جوزجان

۲۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مؤسسه «دبلیو اچ اچ» برای ۳۰۰ خانواده در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه مواد غذایی تازه توزیع نمود.
بر اساس معلومات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۳ - ۹:۲۰
Background image

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری

پیام تسلیت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری
وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
با نهایت تأسف و تأثر، خبر. . .

بازگشت به خبرها