یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۳ - ۱۳:۳۲
یک‌هزار و پنج کشمش‌خانه در هرات به بهره‌برداری سپرده شد
یک‌شنبه ۱۳ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ادامه‌ی نخستین سفر کاری‌اش به هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه‌ی تازه ساخته شده توسط برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی را به بهره‌برداری سپرد.
به طور نمونه، دو کشمش‌خانه در روستای ننگ‌آباد ولسوالی انجیل ولایت هرات، توسط آقای احدی افتتاح شد.
در قالب طرح مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، یک هزار و پنج کشمش‌خانه ساخته شده است که هر یک از این کشمش‌خانه‌ها ۱۰ تن و مجموع این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۱۰ هزار تن انگور را در یک نوبت به کشمش تبدیل می‌کنند.
هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها بیش از ۴۲۰ میلیون افغانی است که شامل ۹۰ درصد سهم وزارت زراعت و ۱۰ درصد سهم انگورداران مستفیدشونده می‌شود.
مدیریت محصولات زراعتی در ولایت هرات، در کنار یک هزار و پنج کشمش‌خانه، امسال ۴۲۰ ذخیره‌خانه‌ی پیاز و پنج ذخیره‌خانه‌ی کچالو ساخته است. هزینه‌ی مجموعی این پروژه‌ها ۵۷۳ میلیون افغانی است.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۰/۵/۲۳ - ۱۴:۲۷
Background image

فصل برداشت پیاز آغاز شد

هفته‌نامه‌ی دهقان | محمد تمیم صدیقی 
افغانستان دارای اقلیم مناسب جهت رشد و پرورش پیاز است. پیاز در ساحات هموار و مرتفع كشت می‌شود و برای نشو و نموی خود به درجه حرارت مناسب، رطوبت نسبی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۷:۲۹
Background image

برگزاری جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری

۲۰ اسد ۱۴۰۰
جلسه‌ای در مورد چگونه‌گی جمع‌آوری محصولات باغداری، با حضور شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و وحیدالله یوسفی رییس عمومی سیستم معلوماتی نشانه‌های جغرافیایی اداره. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۲۰ - ۱۶:۵۶
Background image

امسال حاصلات بادنجان رومى در بغلان افزایش یافته است

۲۰ اسد ۱۴۰۰
امسال، میزان حاصلات بادنجان رومی در ولایت بغلان، در مقایسه با سال گذشته افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.
بغلان برای رشد و پرورش بادنجان رومى، آب‌ و هوای مناسب دارد و در طی. . .

BACK TO NEWS