سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۲ - ۱۳:۴۵
سرپرست وزارت زراعت: مصرف موثر بودجه باید وزارت را به اهدافش برساند

۲ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر معینیت مالی و اداری حضور یافته و درباره تشکیل، فعالیت‌ها، ساحه‌ی کاری و برنامه‌های آینده این معینیت معلومات دریافت کرد.
 در ابتدا عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت به شکل مختصر درباره‌ی معرفی پروژه‌های انکشافی، ساحه‌ی فعالیت و بودجه‌ی این پروژه‌ها، دست‌آوردها و چالش‌های ریاست‌های منابع بشری، مالی، تدارکات، اداری، تکنولوژی معلوماتی و ریاست مصونیت غذایی و ذخایر استراتژیک غله‌جات جزییات مفصل ارایه کرد.
پس از آن، سرپرست وزارت زراعت ضمن ارایه‌ی رهنمودهایش، در مورد مصرف بودجه‌ی پروژه‌ها، پلان سال آینده‌ی مالی و درباره‌ی وجود چالش‌هایی که از سوی معینیت مالی و اداری در چند بخش طرح شد، گفت که ‌در سال آینده با در نظر داشت امکانات بودجه‌ای در عبور از چالش‌ها و ایجاد فرصت‌ها اقدام می‌شود.
آقای احدی تأکید کرد که مصرف مؤثر بودجه توسط تمامی پروژه‌ها و بخش‌ها باید به صورتی باشد که وزارت به هدف تعیین‌شده‌اش برسد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۴۰
Background image

قرارداد ساحات نباتات طبی هوشی در دایکندی از طریق مزایده واگذار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی پس از سروی تخنیکی ساحات رویش نباتات طبی هوشی در ولسوالی‌های خدیر، پاتو، اشترلی و میرامور، روند واگذاری این ساحات را از طریق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۳۵
Background image

دمیدان وردګو ولایت په دوو ولسوالیو کې پر یوشمېر مستحقو کورنیو مرستې ووېشل شوې

۲۷ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۳۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد اوحصه اول بهسود ولسوالیو په کچه د کرنې ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان لاندې د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۱۳
Background image

دیدار رئیس زراعت سمنگان با مسئولان موسسه افغان اید

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با چارلز ریچارد دیوی رئیس عمومی موسسه افغان اید، هیأت همراهش و مسئول ولایتی این موسسه در. . .

بازگشت به خبرها