امسال بیش از چهارده‌هزار تُن تخم اصلاح‌شده به دهقانان توزیع می‌شود

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۷:۹
امسال بیش از چهارده‌هزار تُن تخم اصلاح‌شده به دهقانان توزیع می‌شود

داکتر انوارالحق احدی سرپرست و نامزد وزیر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امروز در دفتر کارش با مسوولان اتحادیه ملی شرکت‌های تخم‌های بذری، دیدار کرده و گفت که قرار است در کشت خزانی امسال، بیش از چهارده‌هزار متریک تُن تخم اصلاح شده از طریق این شرکت‌ها جهت توزیع به دهقانان تدارک شود.
سرپرست وزارت زراعت افزود که امسال باید تخم‌های اصلاح‌شده قبل از فرارسیدن فصل کشت خزانی به دسترس دهقانان قرار بگیرد تا زمینه برای افزایش تولید در سال آینده، مساعد شود. نامزد وزیر وزارت زراعت گفت: «هرچندی که شرکت‌های تولیدی تخم‌ اصلاح‌شده سه ما فرصت داشتند تا مسایل تدارکاتی را نهایی می‌کردند، ولی متاسفانه تاکنون پروسه به کندی به پیش رفته است. امسال ما تخم اصلاح شده با کیفیت و قیمت مناسب قبل از فرارسیدن زمان کشت خواهانیم.»
قرار است بیش از چهارده‌هزار متریک تُن تخم اصلاح‌شده از طریق کمک‌های بانک جهانی توسط پروژه اضطراری و مصونیت غذایی وزارت زراعت خریداری و به دهقانان توزیع شود.
در همین‌حال، سیدعبدالقادر سادات رییس اتحادیه ملی شرکت‌های تخم‌های بذری، ضمن تشکری از انوارالحق احدی به‌خاطر توجه خاص‌ او به این سکتور، برای همکاری بیشتر با وزارت زراعت ابراز آمادگی کرد. آقای سادات گفت که امسال از این که در نخستین روزهای کاری سرپرست وزارت زراعت به مساله‌ی توزیع تخم‌های اصلاح‌شده که زمینه‌ساز برای افزایش تولید است، توجه کرده آینده خوبی در پیش روست.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۷
Background image

آغاز توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر در دایکندی

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با هماهنگی موسسه ارتقای اجتماعی و با تمویل مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، روند توزیع و غرس ۱۶ هزار و ۸۰ اصله نهال مثمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۲:۲
Background image

برنامه پاشیدن تیل‌های زمستانی در نورستان تطبیق شد

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان از طریق مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین مربوط آمریت امور زراعتی، به‌منظور جلوگیری از آفات و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۰:۳۴
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در میدان وردگ

۱۸ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های بازگشته از مهاجرت که مدتی پیش در ولایت میدان وردگ آغاز شده بود، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت،. . .

بازگشت به خبرها