یک فابریکه پروسس بادام، در ولسوالی شهرستان دایکندی آغاز به کار کرد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۴:۴۷
یک فابریکه پروسس بادام، در ولسوالی شهرستان دایکندی آغاز به کار کرد


۲۹ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت،‌ آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از آغاز کار یک فابریکه پروسس‌کننده‌ی بادام در ولسوالی شهرستان این ولایت خبر داد
این فابریکه «ممتاز» نام دارد و از طریق پروژه «BRL» مربوط به مؤسسه «آکسفام» در ولسوالی شهرستان ساخته شده است. ریاست زراعت دایکندی می‌گوید که فابریکه ممتاز، در هر ساعت ۵۰۰ کیلوگرام بادام پروسس می‌کند.
دایکندی از جمله ولایت‌هایی است که بیش‌ترین بادام تولید می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

اجرای برنامه نهال‌شانی در مسلخ دولتی ولایت بلخ

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه نهال‌شانی را در ساحه مسلخ دولتی برگزار نمود. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی به منظور حفاظت از محیط زیست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۹
Background image

انتقال زمین از وزارت زراعت به وزارت معارف

۲۷ دلو۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۸ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کردند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، تفاهم‌نامه انتقال زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۷
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از فعالیت‌های موسسه داکار در ننگرهار

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت به همراه هیات همراه از فعالیت‌های موسسه داکار در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها