کار ساخت برخی ذخیره‌گاه‌های پیاز در بامیان تا ۷۰ درصد به پیش رفته است

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۶/۱ - ۱۴:۳۷
کار ساخت برخی ذخیره‌گاه‌های پیاز در بامیان تا ۷۰ درصد به پیش رفته است
 
۱ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت برخی از ذخیره‌گاه‌های جدید پیاز در این ولایت نزدیک به ۷۰ درصد به پیش رفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با راه‌اندازی پروژه‌های جدید زراعتی در سراسر کشور از طریق طرح مدیریت محصولات زراعتی در دوره‌ی کرونا، کار ساخت ۴۲ ذخیره‌گاه پیاز را در بامیان شروع کرد.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت بامیان، می‌گوید که روند ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز در این ولایت به خوبی ادامه دارد و کار برخی از این ذخیره‌گاه‌ها تا ۷۰ درصد به پیش رفته است. او گفت: «قرار است در این ولایت ۴۲ ذخیره‌‌خانه پیاز برای دهقانان ساخته شود که تمام این ذخیره‌خانه‌ها در مرکز و ولسوالی‌های شیبر، سیغان و کهمرد اعمار می‌شوند.»
در همین حال، خان علی یک تن از دهقانان دره‌ی فولادی در مرکز بامیان که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی یک ذخیره‌گاه پیاز ساخته می‌شود، نیز می‌گوید که کارش تا حدود ۷۰ درصد به پیش رفته است. این دهقان با ابراز خرسندی از اقدام وزارت زراعت برای ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز در این ولایت، گفت: «قبلاً هیچ پیاز کشت نمی‌توانستیم چون نگهداری نمی‌شد و حالا که ذخیره‌خانه پیاز ساخته شد می‌توانیم پیاز کشت و آن را نگهداری کنیم.» هم‌چنین حاجی سلطان یک‌ تن دیگر از این دهقانان که در بخش تجارت کچالو نیز فعالیت دارد، می‌گوید: «قبلاً به دلیل نبود ذخیره‌خانه، پیاز در این مناطق زیاد کشت نمی‌شد، بناً از وزارت زراعت می‌خواهیم تا با توزیع تخم‌های اصلاح‌شده‌ی پیاز و راهنمایی‌های تخنیکی دهقانان را در ترویج بیش‌تر پیاز همکاری کند.»
تمرکز بیش‌تر برای ساخت ذخیره‌‌گاه‌های پیاز در ولسوالی‌های شیبر و کهمرد است، زیرا این ولسوالی‌ها برای کشت پیاز، آب و هوای مناسب دارند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها