حاصلات تربز فراه امسال به بیش از ۶۸۹ هزار تُن می‌رسد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۲ - ۱۵:۰
حاصلات تربز فراه امسال به بیش از ۶۸۹ هزار تُن می‌رسد
۱۲ جوزای ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، پیش‌بینی کرده که امسال میزان حاصلات تربز در این ولایت به حدود ۶۸۹ هزار و ۴۰۰ متریک تُن می‌رسد. به گفته‌ی مسوولان این ریاست، امسال، حدود ۱۹ هزار و ۱۵۰ هکتار زمین در ولایت فراه تربز کشت شده است. ولسوالی‌های پشت‌رود، خاک‌سفید، بالابلوک، بکوا، شیب‌کوه، پشت‌کوه و قریه‌های حومه مرکز از مناطقی‌اند که بیش‌ترین تربز در آن‌جاها کشت شده است. سال گذشته در حدود ۱۸ هزار و ۴۷ هکتار زمین در فراه تربز کشت شد و از آن حدود ۶۵۰ هزار و ۲۶۸ متریک تُن تربز به دست آمد. عبدالمنان متین رییس زراعت ولایت فراه می‌گوید «نظر به ارزیابی افزایش ساحات تحت کشت این محصول، حدود شش درصد افزایش را نظر به سال قبل در بر خواهد داشت.» رییس زراعت فراه، می‌‌گوید که امسال برای فروش به موقع و جلوگیری از ضایع شدن محصولات تربز، تدابیر خاصی روی دست گرفته شده است. او گفت «ایجاد اتحادیه تربزکاران، تعیین کمیته‌ی ارزیابی و بلند بردن تعرفه مالیاتی بر محصول تربز وارداتی در فصل برداشت حاصل، از جمله تدابیری است که به منظور جلوگیری از ضایعات حاصل تربز در سال جاری روی دست گرفته شده است.» باید گفت که سال گذشته بخشی از تربز فراه نسبت مشکلاتی مانند ارزانی، فاسد شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها