آماده‌گی‌ها به پیشواز ۲۰ حوت، روز ملی نهال‌شانی: کمپین نهال‌شانی گسترده‌تر می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۱۷ - ۱۵:۱۲
آماده‌گی‌ها به پیشواز ۲۰ حوت، روز ملی نهال‌شانی: کمپین نهال‌شانی گسترده‌تر می‌شود

۱۷ حوت ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با شاه‌زمان میوندی رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست دیدار کرد. آنان در این دیدار روی چگونه‌گی تطبیق حکم رییس جمهور گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.
این دیدار به منظور ایجاد هم‌آهنگی بیش‌تر برای تطبیق کمپین نهال‌شانی و برنامه‌های حفاظت و مراقبت از نهال‌ها صورت گرفت.
شاه‌زمان میوندی، رییس اداره‌ی ملی حفاظت از محیط زیست گفت که هم‌آهنگی لازم شکل گرفته است.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که برای سرسبزی محیط، باید تمام کارهای مربوط به این برنامه، باید به صورت مشترک و به صورت دقیق، عملی شود تا این کمپین، به صورت ویژه و گسترده‌تر از گذشته تطبیق گردد.
اخیراً محمداشرف غنی رییس جمهور، با صدور حکمی، بیستم حوت را روز ملی نهال‌شانی نام‌گذاری کرده است و به حفاظت و مراقبت از نهال‌ها در این حکم نیز تأکید کرده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۴۴
Background image

در ننگرهار به ۱۲۰ دهقان وسایل زراعتی کمک شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با حمایت فنی مؤسسه خیریه «داکار» و حمایت مالی «دانیدا»، به ۱۲۰ تن از دهقانان در ولسوالی‌های هسکه مینه، کوټ و رودات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۳:۲۵
Background image

کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک در ولایت کندز آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین واکسین علیه بیماری طاعون حیوانات کوچک (PPR) را در این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۱:۵۹
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس هیأتی متشکل از مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، میرویس خوگیانی و ولی وزیری مشاوران مقام وزارت،. . .

بازگشت به خبرها