بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت همه‌جانبه به عمل آمد.
در این بازدید، وضعیت فارم‌ها از لحاظ تغذیه، حفظ‌الصحه حیوانی، مدیریت فارم و نوعیت نسل به دقت ارزیابی شد. همچنین توصیه‌های تخنیکی و مسلکی لازم به فارم‌داران ارائه گردید تا ظرفیت آنان ارتقا یابد.
هدف این بازدید استفاده بهینه از خوراک متوازن، رعایت اصول حفظ‌الصحه، پیشگیری از امراض ساری حیوانی و بهبود روش‌های نگهداری و اصلاح نسل دام‌ها عنوان شده است.
قابل ذکر است که در حال حاضر حدود ۶۹ باب فارم گاوداری شیری و گوشتی در سطح ولایت فراه فعال بوده و شیر تازه و با کیفیت را به بازار عرضه می‌کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS