شناسایی و معرفی ۹ متخلف قطع جنگلات و شکار غیرقانونی در ولسوالی ورسج تخار

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۳۷
شناسایی و معرفی ۹ متخلف قطع جنگلات و شکار غیرقانونی در ولسوالی ورسج تخار

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که در جریان نظارت‌ها و بررسی‌های انجام‌شده، مدیریت جنگلات و منابع طبیعی ولسوالی ورسج توانست ۹ نفر را به‌دلیل قطع غیرقانونی جنگلات، غصب علفچرها و شکار غیرمجاز ماهی با جنراتور شناسایی نماید.

پس از تثبیت تخلفات و جمع‌آوری شواهد لازم، افراد متخلف مطابق اصول و طرزالعمل‌های نافذه برای رسیدگی قانونی و فیصله شرعی به ریاست محکمه ابتداییه ولسوالی ورسج معرفی گردیدند.

مدیریت جنگلات و منابع طبیعی ولسوالی ورسج تأکید کرد که حفاظت از منابع طبیعی، جنگلات و علفچرها مسئولیت همگانی است و با هرگونه تخطی و استفاده غیرقانونی از این سرمایه‌های عامه، مطابق قانون برخورد جدی صورت خواهد گرفت. همچنین از شهروندان محترم خواسته شده تا در راستای حفظ و حراست از منابع طبیعی با ادارات ذی‌ربط همکاری لازم را انجام دهند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۴۳
Background image

نشست رئیس هماهنگی پلان و برنامه‌های وزارت زراعت با ریاست زراعت لغمان

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۹ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

یک هیأت بلندپایه از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ریاست مولوی عبدالغفور، رئیس هماهنگی پلان و برنامه‌ها، به ولایت لغمان سفر کرد و با مولوی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۳۹
Background image

تکمیل و بهره‌برداری کانال آبیاری ۳۴۵ متری در ولسوالی پاتو دایکندی

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

پروژه ساختمانی کانال آبیاری به طول ۳۴۵ متر در ولسوالی پاتو ولایت دایکندی رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه با تمویل مالی کشور ناروی به مبلغ ۱ ملیون و ۱۰۸ هزار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۳۷
Background image

شناسایی و معرفی ۹ متخلف قطع جنگلات و شکار غیرقانونی در ولسوالی ورسج تخار

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که در جریان نظارت‌ها و بررسی‌های انجام‌شده، مدیریت جنگلات و منابع طبیعی ولسوالی ورسج توانست ۹ نفر را به‌دلیل قطع غیرقانونی. . .

بازگشت به خبرها