وزارت زراعت برای کارمندان جدی استخدام شده در بخش جیودوزی و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۳۰
دکرنې وزارت د جیوديزي او تصفيې په برخه کې نوي ګمارل شوي کارکوونکو ته روزنيز ورکشاپ دایر شو 

۲۳ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ رجب‌المُرجّب ۱۴۴۷ ه‍.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان تازه استخدام شده در ریاست اراضی در بخش جیودوزی، کدستر و تصفیه، ورکشاپ آموزشی برگزار کرد.
این ورکشاپ که در تالار ریاست اراضی برگزار شد، علاوه بر کارمندان تازه‌ استخدام شده، با حضور رییس عمومی استملاک و و اسکان مجدد، کفیل مولوی عبدالعلی عمری، سرپرست رییس عمومی جیودوزی و کدستر ملا عبدالظاهر امین، رییس جیودوزی و کدستر مولوی عبدالصمد پاڅون، رییس تصفیه مولوی نیاز محمد رهبر، رییس اجرا و ثبت قباله مولوی حمیم صادقی و آمران ریاست‌های جیودوزی و تصفیه برگزار گردید.
در آغاز، رییس استملاک و جا‌به‌جایی ریاست اراضی مولوی عبدالعلی عمری و سرپرست رییس عمومی جیودوزی و کدستر ملا عبدالظاهر امین، به نوبت در مورد اهمیت این ورکشاپ و استفاده مؤثر کارمندان تازه‌گی‌گمارش شده از آن سخن گفتند.
ایشان گفتند: «شما که تازه در این اداره استخدام شده‌اید، تلاش کنید که منبع خدمت به مردم شوید و هرگز از وظایف و مسوولیت خود سوء استفاده نکنید. با مراجعه‌کنندگان برخورد شایسته داشته باشید و در انجام وظایف خود با صداقت کامل کار کنید. به آموزه‌های استادان با دقت توجه کنید و در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل، از همان استادان پرسش کنید تا در آینده با مشکلات مواجه نشوید.»

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها