آغاز کمپاین تطبیق دواهای ضد کنه برای جلوگیری از تب کانگو در غزنی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱۵ - ۱۰:۲۰
غزني کې د کانګوتبې د مخنیوي په پار د کنه‌وو ضد کمپاین پيل شو

۱۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در شماری از ولسوالی‌های ولایت غزنی، برنامه تطبیق دواهای ضد کنه و سپ‌ژو به هدف جلوگیری از انتشار بیماری خطرناک و ساری «تب کانگو» از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی، با همکاری داکتران وترنری ساحوی رسماً آغاز شد.
در جریان این برنامه، بالای حیواناتی مانند گاوها، بزها و گوسفندها دواهای مخصوص «سایپرمترین» تطبیق گردید تا کنه‌هایی که در بسیاری موارد عامل انتقال ویروس خطرناک کانگو می‌باشند، از بین برده شوند.
این فعالیت در مرکز غزنی و شماری از ولسوالی‌ها اجرا شد و درمان شمار زیادی از حیوانات به‌گونه کاملاً رایگان انجام گرفت. افزون بر این، به مالداران در رابطه به نشانه‌ها، خطرات و راه‌های مهم وقایه از این بیماری آگاهی لازم داده شد.
هدف اساسی این برنامه، حفاظت از صحت عامه مردم، جلوگیری از بیماری‌های قابل انتقال میان انسان و حیوان، و بلند بردن سطح آگاهی مالداران عنوان گردیده است.
مسئولان ریاست زراعت غزنی می‌گویند که این برنامه به گونه دوامدار ادامه خواهد یافت تا همه مناطق مربوط این ولایت تحت پوشش قرار گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها