توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۱۵:۵۰
توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی نهر شاهی ولایت بلخ، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری اقدام به توزیع تخم بذری اصلاح شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین این ولسوالی نمود.
در این برنامه، ۱۶ تن از دهاقین قریجات مختلف که قبلاً توسط دفتر اکشن‌اید و با هماهنگی مدیریت خدمات زراعتی نهر شاهی سروی و انتخاب شده بودند، هر یک ۵۰ کیلوگرام تخم بذری گندم، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود دی‌آی‌پی دریافت کردند. این توزیع با حضور مولوی محسن خان دیندوست برگزار شد.
هدف از این برنامه، افزایش حاصلات گندم و تقویت توانایی دهاقین برای به‌دست آوردن محصول بهتر در فصل آینده عنوان شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها