نظارت از روند تطبیق واکسین انتروتوکسیما در پنج قریه ولسوالی زنده‌جان هرات

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۰:۵۰
نظارت از روند تطبیق واکسین انتروتوکسیما در پنج قریه ولسوالی زنده‌جان هرات


۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات روند تطبیق واکسین انتروتوکسیما (شلینی) را در پنج قریه ولسوالی زنده‌جان مورد نظارت قرار داد. این برنامه از سوی موسسه رادا و با همکاری مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مدیریت ترویج مالداری و صحت حیوانی تطبیق می‌شود.
در این روند، ۸۰۰۰ دوز واکسین برای گوسفندان قریه‌های شکیبان مروی، شکیبان تاجیکی، ممیزک، قلعه جمال و اوغه در حال تطبیق است. هدف از این واکسینیشن جلوگیری از امراض، کاهش تلفات مواشی و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران عنوان شده است.
ریاست زراعت هرات اعلام کرد که مطابق اصول امارت اسلامی، نظارت کامل از روند تطبیق واکسین انجام گرفته و ادامه دارد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۶
Background image

تکمیل پروژه اعمار چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌موسی فاریاب

پروژه اعمار یک باب چکدم خاکی در قریه غارتپه مربوط ولسوالی خواجه‌موسی ولایت فاریاب با موفقیت تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه با هدف مدیریت منابع آبی، جلوگیری از فرسایش خاک،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۷:۴۴
Background image

توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران در زنده‌جان

روند توزیع کمک‌های پروژه انکشاف معیشت و مصئونیت غذایی برای مالداران نیازمند در ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات، تحت نظارت کارمندان ریاست زراعت، به‌گونه شفاف و موفقانه انجام شد.
این کمک‌ها. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۴:۳۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون اقتصادی اتحادیه اروپا در حاشیه نمایشگاه بادام‌باغ کابل

۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان برگزاری سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل، با معاون. . .

بازگشت به خبرها