برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۴۰

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست حافظ محمد موسی مبین برگزار کرد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و سپس رئیس جلسه ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، بر بهبود فعالیت‌های سکتور زراعت و انکشاف دهات و تشویق همکاران این سکتور برای تلاش‌های بیشتر در راستای خدمت به مردم تأکید کرد.
او از موسسات خواست تا در بخش کمک به مهاجرین، ساخت و ساز چک‌دم‌ها و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده بذری برای مردم نیازمند همکاری نمایند.
در ادامه، مسئول موسسه انکشافی سنایی گزارش کاری خویش را ارائه کرد و سپس در بحث آزاد، مشکلات و پیشنهادات اعضا برای تطبیق بهتر و به موقع پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه در فضایی تعاملی با دعائیه به پایان رسید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۴
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به روسیه و تأکید بر گسترش همکاری‌های تخنیکی

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، در جریان سفر رسمی به فدراسیون روسیه، با نهادهای تخنیکی و اداری مربوط. . .

بازگشت به خبرها