جلوگیری از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی در نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۹:۱۲
جلوگیری از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی در نیمروز

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  در ولایت نیمروز می‌گویند که از قاچاق ۱۱۸ رأس مواشی به کشور ایران در ولسوالی کنگ این ولایت جلوگیری شد.
به اساس معلومات، این مواشی توسط نیروهای امنیتی شناسایی و توقیف گردیده و سپس برای نگهداری موقت و بررسی‌های بیشتر به ریاست زراعت، آبیاری و مالداری نیمروز انتقال داده شده است.
ریاست زراعت نیمروز مسؤولیت تغذیه، مراقبت و بررسی وضعیت صحی مواشی متذکره را به عهده گرفته و موضوع برای طی مراحل قانونی به مراجع مربوطه ارسال شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۱:۱
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری غرس نهال در نورستان

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری غرس نهال سال ۱۴۰۵ هـ.ش از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان طی مراسمی در این ولایت آغاز گردید.
در این مراسم، والی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۶
Background image

اعمار فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در پنجشیر

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر از ایجاد یک فارم مرغداری با ظرفیت ۱۰ هزار قطعه مرغ تخمی در این ولایت خبر می‌دهد. این اقدام از سوی یک تن از سرمایه‌گذاران سکتور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۱۰:۵۴
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به روسیه و تأکید بر گسترش همکاری‌های تخنیکی

۲۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، در جریان سفر رسمی به فدراسیون روسیه، با نهادهای تخنیکی و اداری مربوط. . .

بازگشت به خبرها