وزیر زراعت: در چهار سال آینده بیش از۶۰۰ هزار زن از طریق زراعت خودکفا می‌شوند

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۲۶ - ۱۵:۳
وزیر زراعت: در چهار سال آینده بیش از۶۰۰ هزار زن از طریق زراعت خودکفا می‌شوند

۲۶قوس ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، می‌‌گوید بر اساس برنامه‌‌ای که این وزارت برای توان‌مندسازی اقتصاد زنان روی دست گرفته، قرار است تا چهار سال آینده ۶۱۶ هزار و ۶۰۰ زن با اجرای برنامه‌های زراعتی، از نگاه اقتصادی روی پاهای خودشان ایستاد شوند.
آقای درانی که امروز در آغاز سومین کنفرانس ملی توان‌مندسازی زنان در زراعت صحبت می‌کرد، گفت که بر اساس این برنامه، قرار است ۶۷هزار و ۶۰۰ زن در عرصه‌ی زراعت با توزیع باغچه‌های خانه‌گی، قوریه، سبزخانه و پروسس این محصولات تحت پوشش قرار گیرند. هم‌چنین ۴۲هزار و ۶۰۰ زن دیگر از طریق توزیع فارم‌های کوچک مرغداری، مالداری، زنبورداری و نگهداری گوسفند و بز در چهار سال آینده تحت حمایت قرار می‌گیرند. همین طور به ۱۰۵هزار و ۸۰۰ زن هم در بخش ترویج بر مبنای تقاضای مردم آموزش داده می‌شود. ۲۰۰ زن نیز از طریق ایجاد مارکیت ویژه برای زنان و بازاریابی تحت حمایت‌های اقتصادی قرار می‌گیرند.

وزیر زراعت افزود: «در مجموع وزارت زراعت، بعد از چهار سال قادر خواهد بود ۶۱۶ هزار و ۴۰۰ خانم را حداقل از طریق سکتور زراعت، از نگاه اقتصادی سرپای‌شان ایستاد کند.»

نصیراحمد درانی هم‌چنین گفت که وزارت زراعت طی سال‌های اخیر توانسته ۴۰۰ هزار زن را از طریق برنامه‌های مختلف خود تحت حمایت قرار دهد و در راستای توان‌مندسازی اقتصادی‌ کمک‌شان کند. به گفته‌ی او، این زنان برای بهبود کارشان آموزش‌های لازم نیز از سوی وزارت زراعت دریافت کرده‌اند. آقای درانی، از توان‌مندسازی زنان به عنوان توان‌مندسازی بشریت یاد کرد و ابراز داشت هر گاه زنان توان‌مند شوند، بشریت توان‌مند می‌شود.

وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در عین حال اعتراف کرد که زنان در مقایسه با مردان، در مدیریت اقتصادی بهتر عمل می‌کنند.

نذیره رحمان رییس اقتصاد خانواده در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، می‌گوید که این ریاست توانسته در ۱۴ ولایت گروپ‌های توان‌مندسازی زنان را ایجاد کند. خانم رحمان افزود که کار این گروپ‌ها از سال ۱۳۹۴ آغاز شده و اکنون در ۱۴ ولایت فعالیت دارند.

سومین کنفرانس ملی توان‌مندسازی زنان در زراعت، از سوی ریاست اقتصاد خانواده با حضور ده‌ها تن از زنان زراعت‌پیشه و فعال در عرصه‌ی تولید و پروسس محصولات زراعتی و لبنیات در مرکز و ولایات، به منظور بحث و بازنگری استراتژی ملی زنان در زراعت، برای دو روز در مقر وزارت زراعت برگزار گردیده است.

نذیره رحمان می‌گوید که استراتژی ملی زنان در زراعت، برای پنج سال ترتیب شده بود و این دوره روبه پایان گذاشته است. به گفته‌ی او، در این کنفرانس روی بازنگری این استراتژی بحث و یک استراتژی پنج ساله دیگر ترتیب می‌شود.

در آغاز سومین کنفرانس ملی توان‌مندسازی زنان در زراعت، برخی از نهادهای دولتی دیگر نیز برنامه‌ها و دیدگاه‌های‌شان را در باره چگونه‌گی توان‌مندسازی اقتصاد زنان در میان گذاشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها