ایجاد ۱۰ جریب باغ تجارتی انگور در ولایت کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۹ - ۹:۲۵
ایجاد ۱۰ جریب باغ تجارتی انگور در ولایت کندز

به هدف توسعه باغداری و افزایش تولیدات زراعتی، ۱۰ جریب باغ تجارتی انگور در مرکز ولایت کندز و ولسوالی‌های چهاردره، علی‌آباد، خان‌آباد و کلتپه، از بودجه انکشافیش وزارت زراعت، آبیاری و مالداری احداث شد.
این باغ‌ها توسط کارمندان آمریت امور زراعتی ریاست زراعت کندز و با همکاری دهقانان محلی ایجاد شده و انتظار می‌رود که در سال‌های آینده در افزایش تولید انگور و تقویت اقتصاد باغداران نقش مهمی داشته باشد.
برای احداث این باغ‌ها از ارقام باکیفیت و مقاوم در برابر شرایط اقلیمی منطقه استفاده شده است. همچنین، ریاست زراعت در بخش آموزش باغداران، فراهم‌سازی نهال‌های اصلاح‌شده و ارائه راهنمایی‌های تخنیکی همکاری کرده است.
دهقانانی که از این برنامه مستفید شده‌اند، از حمایت‌های وزارت زراعت قدردانی کرده و خواهان ادامه چنین پروژه‌هایی برای توسعه باغداری در این ولایت شدند.
قابل یادآوری است که ولایت کندز یکی از مناطق مستعد برای کشت و تولید انگور در کشور بوده و محصولات آن علاوه بر بازارهای داخلی، به خارج از کشور نیز صادر می‌شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین تطبیق واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) با برگزاری محفلی به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، رسماً آغاز شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۴ - ۹:۲۵
Background image

توزیع بسته‌های پرورش سمارق برای دهقانان ولسوالی جرم

۱۴ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، بسته‌های وسایل پرورش سمارق را برای ۵۰ تن از دهقانان پنج قریه ولسوالی جرم توزیع کرد.
این بسته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

بازگشت به خبرها