برداشت ۳۰۳ گُل زعفران از هر مترمربع زمین توسط یک دهقان در هرات

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۹ - ۱۵:۱۴
 برداشت ۳۰۳ گُل زعفران از هر مترمربع زمین توسط یک دهقان در هرات

۱۹عقرب ۱۳۹۸
یک دهقان در ولایت هرات موفق شده است از هر مترمربع زمین، ۳۰۳ گُل زعفران به‌دست بیاورد.
غلام‌حیدر که یک دهقان زحمت‌کش در قریه «زمان‌آباد» ولسوالی کرخ ولایت هرات است که طبق تخمین، از یک جریب زمین، سه کیلوگرام گُل زعفران به‌دست خواهد آورد.
براساس ارزیابی، هرگاه از یک مترمربع زمین ۳۰۳ گُل زعفران به‌دست بیاید، از یک جریب آن شش‌صد و شش‌هزار گُل به‌دست خواهد آمد. نورم‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد که دوهزار و ۱۷۳ برگ گُل زعفران، یک کیلوگرام و یک جریب زمین، ۲۷۸ کیلوگرام گُل زعفران می‌شود. اگر به طور اوسط از هر ۹۰ کیلوگرام گُل، یک کیلوگرام زعفران خشک به‌دست بیاید، غلام‌حیدر امسال از یک جریب زمین سه کیلوگرام زعفران به‌دست خواهد آورد. به این ترتیب هر هکتار زمین ۱۵ کیلوگرام زعفران به‌دست می‌دهد و این درحالیست که سال گذشته اوسط تولید زعفران در افغانستان در هرهکتار زمین ۲.۶ کیلوگرام بود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۲۲
Background image

جلسه هماهنگی میان وزارت زراعت و اداره ملی احصائیه برگزار شد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه تخنیکی و هماهنگی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و اداره ملی احصائیه، تحت ریاست مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۳:۱۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد


۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با تورهان صالح نماینده جدید برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP)  برای افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۹:۵۴
Background image

توزیع کود و گندم بذری اصلاح‌شده برای ایجاد قطعات نمایشی گندم در بادغیس

 ۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصل‌دهی گندم، برای ۱۴ قطعه نمایشی گندم در ولسوالی‌های قادس، دره‌بوم، مقر، آب. . .

BACK TO NEWS