پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۳:۵۵
 پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

۱۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای احداث ده قطعه نمایشی زعفران در این ولایت خبر داده است.
این پیازها به ده دهقان پیش‌قدم در ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ همراه با وسایل زراعتی مورد نیاز توزیع شده است. به هریک از این دهقانان ۱.۲لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
همزمان با توزیع پیاز زعفران، چهل زعفران‌کار شامل بیست مرد و بیست زن نیز در غزنی تحت آموزش قرار دارند. این زعفران‌کار در زمینه‌های پروسس و تولید زعفران آموزش می‌بینند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۶
Background image

افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ در غزنی

۲۰ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مراسم افتتاح کمپاین ملی نهال‌شانی سال ۱۴۰۵ با شعار «احیای زمین، سنت پیامبر (ص)» در محوطه پوهنتون غزنی برگزار شد. در این مراسم معاون مقام ولایت غزنی، رئیس حفاظت محیط. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۴
Background image

۱۳ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در خوست توزیع شد

۲۵ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رَمَضانُ المُبارَک ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، به منظور تطبیق مؤثرتر امور عشر و زکات و فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای مدیران. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۳
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری مؤسسه دست‌بدست افغانستان، در چارچوب پروژه حمایت از خانواده‌های دارای مصئونیت غذایی پایین از طریق زنجیره ارزش زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها