توزیع بسته‌های اصلاح طویله به شماری از مالداران در لوگر

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۰:۴۱
 توزیع بسته‌های اصلاح طویله به شماری از مالداران در لوگر

۶ عقرب ۱۳۹۸
برای ۱۵ نفر از مالداران عضو در کوپراتیف‌های تولیدکننده‌گان شیر در پل علم، مرکز ولایت لوگر، بسته‌های اصلاح طویله شامل دو تا کلکین، دو تا هواکش، دو تا میخ طویله، پنج بوجی سمنت و پنج بوجی چونه از طرف ریاست زراعت آبیاری و مالداری، توزیع گردید.
باید هم‌چنان گفت که برای مالداران مستفید شده، آموزش‌های همه‌جانبه در رابطه به اهمیت و اصلاح طویله داده شده و مالداران یاد شده از تطبیق این برنامه ابراز رضایت کرده‌اند. آنان خواهان توسعه‌ی چنین برنامه‌ها برای دیگر مالداران نیز شدند.
این بسته‌های کمکی به همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» به مالداران لوگر توزیع شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۲:۵۰
Background image

آغاز توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای دهقانان در ولسوالی فرخار ولایت تخار

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای یک هزار  دهقانان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار ولایت تخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و از سوی دفتر. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۲:۴۹
Background image

تسلیم‌دهی وسایل تولید تخم بذری گندم به دهقانان در ولسوالی چاه‌آب ولایت تخار

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری بنیاد انکشافی آقاخان در چارچوب برنامه بهبود مصونیت غذایی و ارتقای تولیدات زراعتی، روند تطبیق پروژه‌ای را آغاز کرد که. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۱٬۹۰۰ تن دهقان در ولایت بغلان

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و به همکاری تخنیکی مؤسسه وطن، تحت نظارت مسؤولان ولسوالی‌های مربوطه، تخم اصلاح‌شده. . .

بازگشت به خبرها