توزیع بسته‌های اصلاح طویله به شماری از مالداران در لوگر

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۰:۴۱
 توزیع بسته‌های اصلاح طویله به شماری از مالداران در لوگر

۶ عقرب ۱۳۹۸
برای ۱۵ نفر از مالداران عضو در کوپراتیف‌های تولیدکننده‌گان شیر در پل علم، مرکز ولایت لوگر، بسته‌های اصلاح طویله شامل دو تا کلکین، دو تا هواکش، دو تا میخ طویله، پنج بوجی سمنت و پنج بوجی چونه از طرف ریاست زراعت آبیاری و مالداری، توزیع گردید.
باید هم‌چنان گفت که برای مالداران مستفید شده، آموزش‌های همه‌جانبه در رابطه به اهمیت و اصلاح طویله داده شده و مالداران یاد شده از تطبیق این برنامه ابراز رضایت کرده‌اند. آنان خواهان توسعه‌ی چنین برنامه‌ها برای دیگر مالداران نیز شدند.
این بسته‌های کمکی به همکاری سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» به مالداران لوگر توزیع شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۵:۲۷
Background image

افتتاح کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه انستیتوت تحقیقات زراعتی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کنفرانس گزارش‌دهی نتایج علمی سالانه تجارب و تحقیقات ریاست عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی برای سال ۱۴۰۴، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، روسا،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
Background image

استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۱۱
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از قطعات نمایشی گندم در مهترلام لغمان

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به‌منظور بررسی روند تطبیق قطعات نمایشی گندم، رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت با هیأت همراه‌شان از قریه‌جات مهترلام، مرکز ولایت. . .

بازگشت به خبرها