دیدار هیئت وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت سرپل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۳ - ۱۳:۴۴
دیدار هیئت وزارت زراعت با کارمندان ریاست زراعت سرپل

۳ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش 
هیئت تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامه سفرهای ولایاتی‌شان این بار عازم ولایت سرپل گردیده و با مولوی عبدالقادر وحدت رئیس زراعت و کارمندان  ولایت سرپل دیدار کرده  و  اولویت‌های کاری وزارت زراعت را ارائه نمودند. 
 طی برنامه‌ی که به این مناسبت با حضور مولوی عبدالقادر وحدت رئیس زراعت سرپل و کارمندان آن ریاست برگزار شده بود رییس زراعت سرپل  حاضرین را خوش آمدید گفت و در مورد کارکردها و مسوولیت‌های کارمندان زراعت ولایت سرپل  مختصر صحبت نمود.
در ادامه مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت هدف از سفرشان را بیان کرده افزود"با متخصصان زراعت مجالس برگزار کردیم تا رهنمود اولویت‌های کاری وزارت زراعت را به شما تهیه کنیم تا چگونگی تغییر در  زندگی دهقانان  و مالداران را بیان کنیم و ما آمده ایم که این پیام را به شما برسانیم اگر مجاهد است یا متخصصین به پول ملت به دانش و پیروزی جهاد رسیده است اگر متخصصین درس خوانده اند یا مجاهدین جهاد کردند از پول و همکاری ملت موفق شدند پس دروازه‌های تان به مردم باز باشد مردم از خشک سالی زیاد متضرر شده اند شما هم همراه مردم، علما و  بزرگان حشر کنید و کار کنید تا مشکلات دهقانان حل گردد".
در عین حال  میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت در مورد  عامل‌های اساسی آوردن تغییر مثبت در زندگی دهقانان و مالداران صحبت کرده افزود"افزایش حاصلات مردم چون سبزی، غله، میوه، لبنیات وابسته به کار شما و بلند بردن آگاهی مردم می‌باشد پس کوشش کنید تا در راستای معیاری سازی زراعت و تغییر اصلاح نسل حیوانات کار کنید و  به دهقانان مشوره بدهید تا  گیاهای هرزه برداشت شود، سیستم آبیاری قطره ای شود، حیوانات واکسین شود و همینگونه حیوانات بهتر تغذیه شود تا حاصل بیشتر بدست آمده و وضعیت زندگی مردم تغییر کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۴:۳
Background image

پایان روند توزیع کمک‌ها برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در ننگرهار

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع کمک‌ها برای خانواده‌های عودت‌کننده از مهاجرت در ولایت ننگرهار که مدتی پیش آغاز شده بود، با موفقیت به پایان رسید. این روند تحت نظارت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۱۲:۳۷
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای ۲۰۰ زن در ولسوالی کشم

۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که برای ۲۰۰ تن از خانم‌ها در ۲۰ قریه ولسوالی کشم تخمیانه سبزیجات توزیع گردیده است. این برنامه در چارچوب تقویت معیشت بدیل و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۹ - ۹:۳۴
Background image

نظارت از تطبیق برنامه پول در بدل کار در ولسوالی ینگی‌قلعه

۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند تطبیق برنامه «پول در بدل کار» در ولسوالی ینگی‌قلعه نظارت به‌عمل آورد. این برنامه در پنج ساحه مختلف با همکاری دفتر کنسرن. . .

بازگشت به خبرها