۱۱۸ کشمش‌خانه در ولایت لوگر ساخته شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۸/۷/۳ - ۱۶:۳۹
لوګر کې ۱۱۸ ممیزخونې جوړې شوې

۳ میزان ۱۳۹۸

وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی باغداری و مالداری خود، برابر با برنامه‌ریزی‌اش، کار ساخت ۱۱۸ کشمش‌خانه را در ولایت لوگر به پایان رسانید. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌های بره‌کی برک، چرخ، خوشی و محمدآغه ساخته شده است.

این کشمش‌خانه‌های مدرن، به منظور تولید کشمش خوش‌کیفیت و برای جلوگیری از ضایعات انگور باغداران ساخته شده است. کشمش‌خانه‌های یادشده به دلیل مارکیت مناسب کشمش و افزایش میزان صادرات این محصول ایجاد گردیده است. ۶۰ درصد هزینه‌ی ساخت این کشمش‌خانه‌ها از سوی وزارت زراعت و ۴۰ درصد آن از سوی باغداران مستفیدشونده پرداخته شده است.

باید گفت که تولید و پروسس معیاری می‌تواند درهای صادرات را به روی محصولات افغانستان بازتر از قبل بسازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها