یک پروژه بزرگ برای حمایت از تولید لبنیات در بلخ راه‌اندازی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۶:۷
یک پروژه بزرگ برای حمایت از تولید لبنیات در بلخ راه‌اندازی شد

۱۸ حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت ولایت بلخ به همکاری پروژه زنجیره ارزشی مالداری،  AVC-Livestock و اداره همکاری‌های ایالات متحده امریکا، به‌منظور جلب سرمایه‌گذاری خصوصی در ‌بخش لبنیات، پروژه‌یی را به ارزش نزدیک به شش‌صدهزار دالر با فابریکه تولیدات لبنی و مواد غذایی «سلطان‌تازه» راه‌اندازی کرده است.
شصت درصد هزینه این پروژه توسط فابریکه «سلطان‌تازه» و چهل درصد توسط AVC-L، تامین می‌شود. این پروژه برای خریداری ۲۵۰ پایه یخچال هزار لیتره راه‌اندازی شده است.
تا حال پنج برنامه بزرگ و کوچک دیگر نیز با این فابریکه اجرا شده که بزرگ‌ترین این برنامه‌ها، تهیه یخچال برای فابریکه سلطان‌تازه است. هدف این برنامه افزایش تقاضا برای فرآورده‌های لبنی این فابریکه در شهر مزار شریف می‌باشد. یخچال‌های خریداری شده در سوپر مارکیت‌ها و مراکز عمده فروش محصولات سلطان تازه با درنظرداشت توافق‌نامه فی‌مابین فروشگاه و فابریکه سلطان‌تازه نصب می‌شود.
محمد سالم ساعی رییس زراعت ولایت بلخ  در محفل تسلیم‌دهی این یخچال‌ها، در مورد اولویت‌های کاری در سکتور زراعت و حمایت همه‌جانبه مقام رهبری ولایت بلخ از سکتور خصوصی به‌منظور سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت صحبت نموده و از Matt Smitter مسوول پروژه ارزش‌افزایی محصولات زراعتی و مالداری در افغانستان به‌خاطر همکاری‌های ایالات متحده امریکا قدردانی کرد.
فعالیت‌ فابریکه لبنیات سلطان تازه در این پروژه شامل ایجاد دو مرکز جمع‌آوری شیر، راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی برای یک‌هزار و پنج‌صد مالدار تولید‌کننده شیر، تهیه وسایل شیردوشی و جمع‌آوری شیر از مالداران، ایجاد ذخیره‌گاه‌های سرد و گرم در سطح فابریکه، استخدام کارمندان بیشتر و تهیه مجموعه ماشین آلات از قبیل هموجینایزر، ماشین بخار، تانکرهای سردکننده، تانکرهای پاستوریزه، ۲۵ عدد وسیله انتقال محصولات در سطح فابریکه، خریداری دو عراده موتر یخچالی، ماشین تهیه قیماق، ماشین اندازه‌گیری مسکه، ماشین پرکننده و برخی دیگر وسایل می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۷:۲۲
Background image

سفر معین‌آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به ایران

۱۱ جدی ۱۴۰۴ ه‍.ش

مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیأت رسمی به دعوت جمهوری اسلامی ایران، به‌منظور اشتراک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۲
Background image

تلاش‌های  ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت در راستای میکانیزه سازی زراعت 

۱۱ جدی  ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست میکانیزه زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در طی چهار سال اخیر در بخش تقویت، احیا و توسعه خدمات ماشینی زراعتی در سطح کشور تلاش‌های زیادی را انجام داده است که. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۱ - ۱۱:۱۰
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی چهاردره کندز

۱۱جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با حمایت مالی اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه انکشاف و بازسازی دهات. . .

بازگشت به خبرها